Dé complete beveiligingsoplossing voor uw PC

Het basispakket uit de PC-Safe lijn van PC-Score

Uw Computer, laptop of tablet dagelijks beschermd voor nog geen 11 cent per dag!

Met PC-Safe Silver kiest u voor

professioneel afgestelde antivirussoftware

 

Kiezen voor PC-Safe Silver is kiezen voor professioneel afgestelde antivirussoftware!

Computers die onderdeel uitmaken van een netwerk of verbonden zijn met het internet zijn kwetsbaar. Een goede bescherming is essentieel. PC-Safe Silver is speciaal ontwikkeld om uw computers thuis maximaal te beschermen tegen virussen en andere malware. Antivirussoftware is slechts effectief als het goed ingesteld en altijd actueel is. Onze experts zorgen daar op afstand voor.

Kies voor de antivirussoftware van PC-Safe Silver en u heeft er geen omkijken meer naar!

Wat kost PC-Safe Silver?

PC-Safe Silver (1-PC)    € 39,95 per jaar
PC-Safe Silver (2-PC’s) € 59,95 per jaar
PC-Safe Silver (3-PC’s)  € 79,95 per jaar
PC-Safe Silver (4-PC’s)  € 99,95 per jaar
PC-Safe Silver (5-PC’s)  €119,95 per jaar

De voordelen van PC-Safe Silver

Als u uw PC wilt beschermen tegen virussen en andere bedreigingen via het Internet, heeft u een uitgebreide keuze aan antivirussoftware. Er zijn zelfs gratis antivirusprogramma’s verkrijgbaar, maar deze bieden een minder volledige bescherming en geven vaak reclamemeldingen. Ook de installatie verloopt niet altijd vlekkeloos. PC-Safe silver is één van de beste en goedkoopste onder de betaalde varianten.

PC-Safe Silver onderscheidt zich door:

  • De antivirussoftware wordt door onze deskundige op uw PC geïnstalleerd en optimaal afgesteld
  • De antivirussoftware is altijd actueel en wordt op afstand gemonitord
  • Bedreigingen worden bij ons gemeld en door ons beoordeeld
  • Indien nodig informeren wij u over noodzakelijke maatregelen
  • U krijgt een bericht als uw licentie dreigt te verlopen
  • PC-Safe kent geen opzegtermijn en wij verlengen niet automatisch

Waarom antivirussoftware?

Als uw computer niet verbonden is met het Internet, niet opgenomen is in een netwerk en u gebruikt ook nooit USB-sticks en dergelijke, dan heeft u geen antivirussoftware nodig. In alle andere gevallen wel, tenzij u bereid bent onnodig veel risico te lopen met uw PC. Welke risico’s loopt u zoal?

Virus
Een virus is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen, bijvoorbeeld in bestanden van een besturingssysteem. Computervirussen worden als schadelijk beschouwd omdat ze schijfruimte en computertijd van de besmette computers in beslag nemen. In ernstige gevallen kunnen virussen schade aanrichten in de computer, bijvoorbeeld het wissen en verspreiden van gevoelige gegevens. In het uiterste geval kan de gebruiker zelfs de totale controle over de computer verliezen.
Trojan horse
Een Trojan Horse is een functie die verborgen zit in een programma dat door de gebruiker wordt geïnstalleerd. Deze functie kan toegang tot de geïnfecteerde computer verschaffen aan kwaadwillenden en zo schade toebrengen aan de computergegevens of de privacy van de gebruiker.
Spyware
Programma’s die informatie vergaren over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe partij. Het doel van spyware is meestal om geld te verdienen.
Worm
Een computerworm is een zichzelf vermenigvuldigend computerprogramma. Via een netwerk worden kopieën van deze worm doorgestuurd zonder een tussenkomst van een tussengebruiker.
Aanvallen van hackers

Soms proberen hackers in te breken in uw PC, gewoon om te kijken of het kan. Maar soms doen ze het om gegevens te ontfutselen of om een virus of worm in uw computer te plaatsen. Om dit te voorkomen, heeft u een firewall nodig.

Microsoft heeft een nuttige website met meer informatie over de noodzaak van een firewall en hoe deze in te stellen.

Phishing of 'hengelen'
Phishing of ‘hengelen’ is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website, om ze daar (nietsvermoedend) te laten aanmelden met hun inlognaam en wachtwoord of hun creditcardnummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien.

PC-Safe Silver

Het basispakket wordt geleverd met professioneel afgestelde antivirussoftware die uw computer beschermt tegen virussen en andere vervuiling.

Eerst meer weten?

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij onze helpdesk.
De helpdesk is telefonisch bereikbaar
op nummer 0317-35 00 95 (keuze #4)

PC safe Gold

Met PC-Safe Gold kiest u voor professioneel afgestelde antivirussoftware uitgebreid met onderhoudssoftware en hulp op afstand

Pin It on Pinterest

Share This