Dé complete beveiligingsoplossing voor uw PC

Het uitgebreide pakket uit de PC-Safe lijn van PC-Score

Uw Computer, laptop of tablet dagelijks beschermd, onderhouden inclusief helpdesk voor nog geen 28 cent per dag!

Met PC-Safe Gold kiest u voor professioneel afgestelde antivirussoftware

uitgebreid met onderhoudssoftware en hulp op afstand

Kiezen voor PC-Safe Gold is kiezen voor de beste internetbeveiliging thuis!

Vrijwel elk huishouden in Nederland maakt gebruik van één of meerdere computers. Meestal worden deze PC’s, notebooks of laptops door meerdere personen gebruikt voor allerlei toepassingen. Controle of dit altijd veilig gebeurd, is er meestal niet. En dat terwijl internetbankieren standaard geworden is en de banken hun veiligheidseisen opgeschroefd hebben. PC-Safe Gold is speciaal ontwikkeld om uw thuis-computer zo goed mogelijk te beveiligen.

Kies ook voor een optimale internetbeveiliging thuis, kies voor PC-Safe Gold!

Wat kost PC-Safe Gold?

PC-Safe Gold (1-PC)    €  99,95 per jaar
PC-Safe Gold (2-PC’s) €129,95 per jaar
PC-Safe Gold (3-PC’s) €159,95 per jaar
PC-Safe Gold (4-PC’s) €189,95 per jaar
PC-Safe Gold (5-PC’s) €219,95 per jaar

De voordelen van PC-Safe Gold

PC-Safe Gold is het uitgebreide pakket uit de PC-Safe lijn van PC-Score en gaat verder dan alleen beschermen. Naast de antivirussoftware van PC-Safe Silver biedt dit abonnement u ook nog onderhoud van uw PC en hulp op afstand.

Onderhoudssoftware

Storingen in uw computer worden vaak veroorzaakt door het niet of onvolledig installeren van updates. PC-Safe Gold wordt geleverd met software die ervoor zorgt dat alle updates worden geïnstalleerd. Dit zijn alle Windowsupdates maar ook updates van programma’s die niet automatisch worden bijgewerkt, zoals Adobe, Google Chrome, Office, Java etc. De volledige lijst met te updaten software kunt u hier raadplegen.

Monitoring en melding van storingen

Bedreigingen, virusmeldingen en meldingen van een harde schijf die vol dreigt te raken, worden door ons
beoordeeld. Indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op en bieden support d.m.v. hulp op afstand.

Hulp op afstand (dmv Teamviewer)

Met behulp van Teamviewer-software kunnen wij de besturing van uw computer, laptop of tablet (tijdelijk) overnemen om support te bieden.* Let op: De meeste softwareproblemen kunnen wij d.m.v. hulp op afstand oplossen. Indien het probleem niet op afstand te verhelpen is, of wanneer er sprake is van een hardwarestoring, dan kunt u tegen gereduceerd tarief terecht bij onze Technische Dienst. Wij geven een korting van 10% op arbeidskosten.

 

Goede internetbeveiliging vereist meer dan alleen antivirussoftware.

We willen allemaal dat onze PC zo goed mogelijk presteert en dat onze gegevens veilig zijn. Antivirussoftware beschermt een PC tegen allerlei vervuiling die de werking van uw PC nadelig kan beïnvloeden. Enerzijds kan er privacygevoelige informatie weglekken en in handen komen van onbevoegden. Anderzijds kan het effect zijn dat uw PC trager wordt of zelfs volledig onklaar raakt. Logisch dat u zich daartegen wilt beschermen.

Het actueel houden van de programma’s en het besturingssysteem van een PC is echter eveneens noodzakelijk voor de veiligheid en het zo goed mogelijk functioneren van de PC.  De diverse softwareproducenten repareren voortdurend problemen en eventuele zwakke plekken in de beveiliging. Het is wel de bedoeling dat u deze updates elke keer weer installeert.

Voor een optimale internetbeveiliging en werking van uw PC, is het essentieel dat zowel de antivirussoftware als de programma’s en het besturingssysteem van uw PC bijgewerkt zijn met de laatste updates. Het is niet voor niets dat de banken geen schade uit keren als blijkt dat uw PC niet bijgewerkt was met de laatste software.

PC-Safe Gold

Met PC-Safe Gold kiest u voor professioneel afgestelde antivirussoftware uitgebreid met onderhoudssoftware en hulp op afstand

Eerst meer weten?

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij onze helpdesk.
De helpdesk is telefonisch bereikbaar
op nummer 0317-35 00 95 (keuze #4)

PC-Safe Business

Dé totaaloplossing voor ondernemers
“Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand”

Pin It on Pinterest

Share This