Dé complete beveiligingsoplossing voor uw PC

Gratis computerdiagnose

PC-Safe controleert uw computer automatisch op de meest voorkomende problemen. Het is gratis, snel, eenvoudig, anoniem en veilig.

scan meter scancircle

 

Verbeter uw PC met onze gratis computerdiagnose

PC-Safe biedt u een gratis computerdiagnose. De scan vergelijkt de hardware, stuurprogramma’s, software, processen en andere eigenschappen van uw computer met vele andere computers met hetzelfde besturingssysteem en geeft u advies over hoe u de stabiliteit en prestatie van uw computer kunt verbeteren.

Wilt u hulp bij het oplossen van geconstateerde problemen? Kijk dan eens naar onze PC-Safe lijn voor de beveiliging en optimalisatie van uw PC.

 

U

Voorkom problemen

Uw besturingssysteem, beveiliging, hardware, software, stuurprogramma’s en processen worden gecontroleerd met adviezen over veiligheid, capaciteit, nieuwe versies, etc.

Gratis, snel & eenvoudig

Een scan uitvoeren is gratis, een kwestie van seconden en uiterst eenvoudig. Het scanprogramma hoeft niet geïnstalleerd te worden en de resultaten worden overzichtelijk getoond.

~

Anoniem & veilig

Er wordt geen persoonlijke informatie opgevraagd en niet gekeken of u illegale software gebruikt. De scan is alleen een controle, waarbij er geen wijzigingen aan uw computer worden aangebracht.

Optionele registratie

Als u zich registreert (door middel van het achterlaten van een e-mailadres) kunnen wij op verzoek uw scan bespreken en advies geven.

Kijk hier voor meer informatie over deze computerdiagnose of bekijk de onderstaande video.

Pin It on Pinterest

Share This